Over het team achter La Taha

We houden van landschappen waarin natuur en cultuur een mooie combinatie vormen. Een afgelegen strand met wat vissersbootjes, muilezelpaden tussen stenen muurtjes, oude olijfbomen en beekdalen vol oleanders: dat zijn een paar beelden die daarbij horen. Als de invloed van de mooie natuur ook nog is terug te vinden in het eten, de wijn, de plaatselijke gebruiken, de architectuur en in de gastvrijheid, dan zijn alle ingrediënten voor een goede vakantie voorhanden.

Ilse Volkert en Peter Vallen selecteren de huizen in Andalusië, Levante, Canarische eilanden en Balearen. Ze kennen de verschillende regio's erg goed en ze hebben voor La Taha de gebieden uitgekozen die opvallen door hun bijzondere combinatie van natuur en cultuur. De door hen geselecteerde huizen liggen op de mooiste plekjes en zijn persoonlijk door hen beoordeeld.

In de naam 'La Taha' klinkt de liefde door die ze voelen voor de oude Moorse cultuur. Die cultuur is er nog steeds. Ze vormt voor een belangrijk deel de wortels van al het moois dat er in de gebieden te zien en te beleven is. Een Taha was overigens in de Moorse tijd de benaming voor een aantal dorpen dat onder één bestuur viel.

Nieuwsgierig naar het land, de natuur, de cultuur en de huizen? Op de internetsite vindt u uitgebreide beschrijvingen en foto's van de huizen en gebieden. Die informatie is aangevuld met praktische informatie voor huurders, huurvoorwaarden en de mogelijkheid om een auto te huren, een hotelkamer en een vlucht te boeken. La Taha is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (nr. 2911).

Veelgestelde vragen.
Veel vragen zijn al eens gesteld en beantwoord op onze website.

Voor vragen en adviezen zijn we telefonisch en via e-mail bereikbaar tijdens kantooruren. Ook buiten de kantooruren kunt u zeven dagen per week via e-mail met ons communiceren.

Ilse Volkert Bekijk specialisme
Peter Vallen Bekijk specialisme