Casa Palmito
2 Personen
Valencia, Alicante-Valencia

Vanaf € 540,00
  • Mooie ligging in een natuurpark
  • Rust en privacy
  • Niet ver van zee
Toevoegen aan mijn favorieten

Beschrijving huis

Vrijstaand stenen huis, midden in het natuurgebied Desierto de las Palmas en niet ver van zee en strand. Het huis is meer dan 100 jaar oud en in 2012 mooi gerestaureerd door de eigenaar die gebruikt heeft gemaakt van natuurlijke materialen uit de nabije omgeving. Het huis ligt op een grondstuk van 20.000 m2 met veel amandelbomen. Het ligt zo'n 200 meter van het andere huis van de eigenaar wat ook door ons verhuurd wordt: https://www.taha.nl/vakantiehuizen-spanje/alicante-valencia/valencia/cabanes/casa-desierto. Een ideale plek om tot rust te komen in een mooie omgeving. Het huis heeft een balken plafond, wit gestucte en natuurstenen muren. Dankzij de houtkachel is het ook een ideale plek voor de wat frissere maanden. Wandelingen maak je direct vanuit het huis.

Ligging

Het huis ligt in het beschermde natuurpark Desierto de las Palmas. De naam is afkomstig van de karmelieten, een orde van rooms-katholieke geestelijken, die deze plek uitkozen om zich te onthechten/af te zonderen van het wereldse leven en de dwergpalm die hier veelvuldig te vinden is. Direct vanuit het huis zijn schitterende wandelingen te maken, onder andere naar de ruïne van het oude klooster en het nieuwe klooster van de karmelieten.  Hier is een ook een uitzichtpunt vanwaar het strand van Benicassim te zien is, dat u via een prachtige route langs de kloosters in 25 minuten bereikt. Ook zijn er tochten te paard door het park te maken. Het dichtstbjizijnde strand is dat van Oropesa del Mar op zo´n 15 minuten met de auto. Binnen een half uur bent u in het prachtige binnenland van Maestrat. Het dorp Vilafamés is zeker een bezoek waard. En natuurlijk de steden Castellon en Valencia die in een half respectievelijk één uur met de auto te bereiken zijn.

Beschrijving huis

Het huis ( 40 m2) bestaat uit een ruimte met zit-kook- en slaapgedeelte. Er is een aparte badkamer met douche, toilet en wastafel. Er is een slaapbank waar eventueel nog 2 personen gebruik van kunnen maken.
Buiten is er een buitendouche met warm en koud water.

Opmerking

• Wifi maar geen ontvangst voor mobiele telefonie.

Faciliteiten

  • Elektrische oven
  • WiFi internet
  • Wasmachine
  • CD speler
Foto's

&nbap;

Reviews van andere gasten
  • Jeannette: een huisje naar ons hart! Javier heeft het zorgvuldig en smaakvol gerestaureerd, met veel liefde voor details. Door de handige indeling oogt het huis binnen veel groter, meer dan genoeg ruimte voor twee personen. Prachtige ligging tussen de amandelbomen, het is er heel stil en je hebt absolute privacy. De buitendouche is een fantastische ervaring. Javier en Begonia ontvingen ons allerhartelijkst met druiven uit eigen tuin en tips voor Spaanse boeken. Dit is al het vierde huisje dat we via La Taha huren. Ze liggen altijd prachtig en zijn heel sfeervol ingericht. - september 2019 -
Prijzen 2020 voor 1 - 2 personen

1 januari - 2 mei € 560,00 p/w
2 mei - 27 juni € 630,00 p/w
27 juni - 1 augustus € 730,00 p/w
1 augustus - 29 augustus € 755,00 p/w
29 augustus - 31 oktober € 655,00 p/w
31 oktober - 1 januari € 540,00 p/w
Beschikbaarheid

Klik in de kalender op de gewenste aankomst- en vertrekdag en geef het aantal personen op.
U ziet dan het totale huurbedrag voor de door u gewenste periode.

Alleen te huur van zaterdag tot zaterdag

Vrij
Bezet
Optie
Geselecteerd
Prijsopgave
Aankomstdatum:
-
Vertrekdatum:
-
Aantal personen:

Prijs nog niet bekend

Prijzen 2021 moeten nog definitief vastgesteld worden. We zullen deze boeking als optie behandelen en u binnen 48 uur informeren. Onderstaand prijsoverzicht is dus onder voorbehoud.

Huurbedrag:
-
Reserveringskosten:
-

Totaalbedrag:
Prijs nog niet bekend

Selecteer eerst uw gewenste data in de kalender hiernaast
Prijs inclusief/exclusief:
i
Boekingsperiode:
Tenzij anders vermeld in de tekst boven de kalender, lopen de boekingen van zaterdag tot zaterdag. In overleg met de eigenaar kan hiervan afgeweken worden. Wij laten u zo snel mogelijk weten of het mogelijk is.
Boekingsperiode:
i
Optie:
U kunt voor maximaal 3 dagen een optie nemen op een huis. Vult u hiervoor het reserveringsformulier in en geeft u dan bij "Opmerkingen" aan dat het om een optie gaat. Zodra de optie de eigenaar is bevestigd, sturen wij hierover een e-mail.
Optie:
i
Andere huizen in Valencia